Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Haftanın Konuğu Suskun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Ve yine geldik bir pazartesi sabahına yeni bir haftanın konuğuna bu hafta haftanın Konuğu bölümünde sitemizin SUSKUN'unu Konuk ediyoruz Yorum ve paylaşımlarıyla Sitemize renk katan üyelerimizden birtanesi olan SUSKUN arkadaşımız hakkında merak ettiklerinizi hafta boyunca kendisine bu başlık altında sorabilirsiniz.

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
En sevdiğin renk.?

Herkesi hayatına koyar mısın.?

En değerLi eşyan veya eşyaLarın.?
BU HAFTA ÇOK KONUŞULDU AMA BİDE SENİN DÜŞÜNCELERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM
ERKEKLER HAKKINDAKİ POZİTİF DÜŞÜNCELERİN NELER? Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
YALNIZLIK Yazılan: Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Ve yine geldik bir pazartesi sabahına yeni bir haftanın konuğuna bu hafta haftanın Konuğu bölümünde sitemizin SUSKUN'unu Konuk ediyoruz Yorum ve paylaşımlarıyla Sitemize renk katan üyelerimizden birtanesi olan SUSKUN arkadaşımız hakkında merak ettiklerinizi hafta boyunca kendisine bu başlık altında sorabilirsiniz.

çoq teşekkürler ben konuk olarak seçtiğiniz için Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
tebrik ederim

sevdigin en gzüel pasta Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
bide sevdigin insanlar için ne kadar fedakar olabilirsin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
## CeyLiN ## Yazılan:
En sevdiğin renk.?

Herkesi hayatına koyar mısın.?

En değerLi eşyan veya eşyaLarın.?

en sevdiğim renk : beyaz ve siyah

Herkesi hayatına koyar mısın : evet hemen hemen herkesi
herkese kapım açıktır benim hiçbir art niyet aramam çok iyi bi dost ve sırdaşımdır ayrıyetten arkadaş beni tanıyanlar bunu iyi bilir

En değerLi eşyan veya eşyaLarın : hatırası olan herşey değerlidir benim için Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

teşekkürler sorular için cnm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
nini_ksk Yazılan:BU HAFTA ÇOK KONUŞULDU AMA BİDE SENİN DÜŞÜNCELERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM
ERKEKLER HAKKINDAKİ POZİTİF DÜŞÜNCELERİN NELER? Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

ben erkeklerle daha çoq iyi anlaşıorum bu bi gerçek galiba Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

düşüncelerim dersen kişiliğine göre değişir ..

teşekkürler Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler