Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: karizmatik_laz sunar:GÖNÜLÇELENSPOR kuruluş...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
BİR EFSANENİN DOĞUŞU
KURULUŞ: 17 NİSAN 2008
BAŞKANIMIZ: YALNIZLIK
BAŞKAN YARDIMCIMIZ: EFTELYA
TAKIM MENAJERİ: LAVİNYA
TAKIM DOKTORU: PAPATYA
TEKNİK DİREKTÖR: PİNK_ANGEL
STADYUM VE STAD KAPASİTESİ: GÖNÜLÇELEN ATATÜRK STADYUMU. 61 BİN GÖNÜLÇELEN İÇİN YAPILMIŞTIR Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
NOT:GÖNÜLÇELEN ARENA AKŞAMLARI HAVA KARARDIĞINDA IŞIK SİSTEMİ SAYESİNDE DEĞİŞEN GÖRÜNTÜSÜYLE BÜYÜLEYİCİ BİR STADTIR...
OYUNCULARIMIZ;
NURULLAH
DİSKOPAT
NİNİ_KSK
CEZATNTRAP
SPAY_RAİN

HAYALET
MUSTAFAMALİK
MUSTAFA58

THESİYAHGECE
ALTİNCİHİS

KARİZMATİK_LAZ
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

DEVAMI VAR KARİZMATİK_LAZ...
ben forvetim ama defanstan anlamam ki Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
emeğine sağlık kardeşim...
güzel olmuş
Bende önündeyim yusufcum biz beraber cıkıp golumüzü atarız Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Tşk kardeş emegine sağlık... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Hani ben:rolleyes:Ben de maça gelecem Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
HaYaLeT Yazılan:Bende önündeyim yusufcum biz beraber cıkıp golumüzü atarız Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Tşk kardeş emegine sağlık... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

hee yaff tetnit bizi tanısalar zaten direk forvete koyarlardı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
benden iyi defans olurdu top gecer adam gecmezdi

neyse futbolcu hermevkide oynamalı hocam nerde görev verirse oynayacaz
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler