Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: adminim'e
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
adminim buraya bir girin belki sitemize uygularsak hoş olur die düşündüm
<form method="GET"
action="jexpwin('http://www.muneccim.com/gunluk_fal/bg.asp?burc='+document.frm1.burc.options[document.frm1.burc.selectedIndex].value)"
name="frm1">
<script language="javascript">
var win;
function expwin(vr){
win = window.open (vr,"","width=500,height=450,status=no,toolbar=no,menubar=no,scrollbars=1,resizable=no,s creenX=0,screenY=0");
}
</script>
<div align="center"><center><p><strong><font
face="Arial" size="1" color="#0000FF">Burcunuzu seçin, falınızı okuyun</font></strong><br>
<select name="burc" size="1" style="font-family: Arial; font-size: 9pt">
<option selected value="1">Koç</option>
<option value="2">Boğa</option>
<option value="3">İkizler</option>
<option value="4">Yengeç</option>
<option value="5">Aslan</option>
<option value="6">Başak</option>
<option value="7">Terazi</option>
<option value="8">Akrep</option>
<option value="9">Yay</option>
<option value="10">Oğlak</option>
<option value="11">Kova</option>
<option value="12">Balık</option>
</select><font face="Arial" size="1"><input type="submit" value="Göster" name="B1"
style="font-family: Arial; font-size: 9pt"></font><br>
<font face="Arial" size="1" color="#000000"><a href="http://www.muneccim.com"
target="_blank">Muneccim.com</a> 'un katkılarıyla</font> </p>
</center></div>
</form> Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
bende yaptım ama olmadı
hehehehehe Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
güzel.tşkler
ne meraklısın esmer hemen girdin karıştınmı orayı güldürdün beni valla Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
valla oleyım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. baktım ne var ne yok:)hehe
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Bunu Nurullah'ın siteye koyacağına hiç olanak vermiyorum. =))
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler