23-04-2008, 12:49:35
Sayfalar: 1 2
23-04-2008, 13:07:43
çok güzel emeğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
23-04-2008, 13:27:09
emeğine sağlıkk güzel =)
23-04-2008, 13:29:45
Emeğine Sağlık
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
23-04-2008, 13:56:31
canommmmm bu neydi böyle yaaaa ciğerlerim yandı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
23-04-2008, 14:01:27
Lavinya Yazılan:canommmmm bu neydi böyle yaaaa ciğerlerim yandı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. aynen.
Belki yanlış bi terim olabilir ama bana çok kıroca geldi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. . Ne bileyim duygu böyle ifade edilmez ki. Okuyan kişi dilbilgisi kurallarına uymaya çalışayım derken kulağa hiç hoş gelmeyen ve şiirsel olmayan bir konuşma çıkmış. Şiiri hissederek okumamış bence.
Yinede teşekür ederim bizimle paylaştığın için.
23-04-2008, 14:08:40
o da senin görşün Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. estetik dediğin şey göze kulağa vs hitabetmeli haklısın yalnız şiir sanatı öyle bir şeydir ki göze kulağa bakmaz yaşanmışlıkları anlatır ve bana göre estetik olan şiir güzel okunan değil yürek dağlayandır... şöyle okumuş böyle ses vermiş ben pek ilgilenmem bunlarlabenim yüreğime inebilmiş mi o sözler ona bakarım.tabiki herkesin anlayışı bakış açısı farklı ben böyle bakıyorum.Kroca sözü de ağır oldu biraz sana ilyas Salman dinlemeni öneriyorum onun okuyuşu da sana kroca gelir ama sen yine de bir dinle Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2