Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: EFTELYA & KUTATGU ORTAK YAPIMI- BEN SENİ ACILARLA TANIDIM.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7

BEN SENİ ACILARLA TANIDIM.

( MÜMKÜNSE VİDEONUN İÇİNE TIKLAYIP YOUTUBE'DAN BÜYÜK EKRAN İZLEYİN. BAZI YAZILARI DAHA RAHAT OKUMAK İÇİN)

Harika olmuş Onur , Teşekkür ederim , en sevdiğim şiiri en sevdiğim resimlerle gördüm ... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
çok güzel
tşkler onur...
hımm güzeldi, emeğinize sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
şiir çok güzel emeğinize sağlık
Eftelya Yazılan:Harika olmuş Onur , Teşekkür ederim , en sevdiğim şiiri en sevdiğim resimlerle gördüm ... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

beğenmene sevindim. ben bişi yapmadım sadece animasyon ve youtube upload ile foruma ekleme kısmını hallettim. yoksa şiir ve resimler sana ait. fikir de.. beğenilir mi bilmem. ben çok beğendim.
gerçekten güzeldi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Emeğinize Sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler