Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Haftanın Konuğu Disturbed
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Evet gönülçelen ailesi Bu hafta Yeni bir konukla karşınızdayız. Disturbed bu hafta Haftanın konuğu olarak ağırlıyacağız.gerek yorum gerekse Eklediği konularla sitemize renk katan üyemizden bitanesi olan Disturbed arkadaşımız hakkında merak ettiğiniz herşeyi bu hafta boyunca kendisine sorup cevap alabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
nelerden hoşlanırsın (kısaca bahset)
-ne tür müzikten hoşlanırsın kimleri dinlersin? -
en sevdiğin yazar ve kitap -
en beğendiğin aktör ve film (sinema) -
sevgilin varmı?
-giyim tarzın..
-takıldığın ortamlar..
-sevdiğin biri için neleri göze alabirsin?
-kolay bağışlayabilirmisin.. ( af etmek anlamında )
-yaptığın en büyük çılgınlık
-ilk aşkın ..
-sigara & alkol kullanıyormusun -biraz kendinden bahset..
-aşağıdaki kelimeler sana ne ifade ediyor ( tek kelime ile )
---Aşk
---para
---bayrak
---silah
---dost
---kadın
---futbol
şimdilik bu kadar kolay gelsin sevgili şopar , klasik her konuğa sorduğum uyuz sorularımdan senide mahrum etmeyim . aslında seni tanıdığımı düşünüyorum maksat sitede tanısın Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. bilsinler nekkadar kıymetli bir şahsiyet olduğunu Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

siftah benden bereketi Allahtan Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Bu soruları kopyala yapıştır mı yapıosun her hafta.. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
bunlar ne boole ben oss de bu kadar soru çözmedim..
akşama kadar düşüneyim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Özel üretim canım benim , her konuk bu soruları yanıtlayarak emek vermeli , konukluğun hakkını vermeli süren başladı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. , istediğin sorudan başlayamazsın , yanlış doğruyu götürmüyor Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. aydii bakalım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Öncelikle tebrikler Cem Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Kısaca kendini tanıtabilir misin bizlere ? Gerçi ne kadar kibar konuşan bir üyemiz olduğunu biliyoruz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. orayı geçebilirsin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Kolay gelsin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
kolay gelsin arkadasşlar Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
nelerden hoşlanırsın (kısaca bahset) - içmek, gezmek, uyumak, pc oyun, film...
-ne tür müzikten hoşlanırsın kimleri dinlersin? - rock - metal, Avril Lavigne, Disturbed, korn, Drowning pool, bide Müzeyyen Senar Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
en sevdiğin yazar ve kitap - hayatım Boyunca kitap okumadım eksikliğini de duymuyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
en beğendiğin aktör ve film (sinema) - Nicholas Cage, Sessiz Tepe
sevgilin varmı? - Yok
-giyim tarzın.. - Spor
-takıldığın ortamlar.. Bar - Pavyon Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
-sevdiğin biri için neleri göze alabirsin? - Önce bi bulalım soora düşünürüz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
-kolay bağışlayabilirmisin.. ( af etmek anlamında ) Evet
-yaptığın en büyük çılgınlık - Hangi birini yazayım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
-ilk aşkın .. Oole biri yok..
-sigara & alkol kullanıyormusun - Evet
-biraz kendinden bahset.. - Daha soora Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
-aşağıdaki kelimeler sana ne ifade ediyor ( tek kelime ile )

---Aşk - yalan
---para - boş
---bayrak - herşey
---silah - Gereksiz
---dost - dünyam
---kadın - oda lazım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
---futbol - aram yok
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler