Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: KOŞ NEFESİN KESİLİNE KADAR ARKASINDAN KOŞ!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Değişik bir gündü ve ruh halimde buna eş değer olarak değişikti. Gün içerisinde ne olacağını , ne biteceğini kestiremiyor ki hem insan. Neyse kahve falan içilir, herkez işe koyulur. Öğlen yemek yenir ve gene iş. Bunca koşuşturma içerisinde bir de yüzü asık, sinirli, hıncını senden alırmışçasına bağıran insanları gördün mü insanın tepesi ister istemez atıyor. Neyse gene bir koşuşturmaca almış başını gitmiştir. Böyle bir zamanda hiç ummadığım bir anda bişey oluyor. Ve bir insan asık yüzümü güldürüyor. Neşeme neşe katıyor ağzından bal gibi dökülen sözcüklerle. Nefesim kesiliyor, dinliyorum, dinliyorum ve lafı hiç kesmeden dinliyorum.

Hep aşk hep aşk, bıktım artık aşk üzerine laflardan. Belki biraz da gerçekleri birinden dinlemek hoşuma gitmiştir. Susmuyor hep konuşuyordu. Konuştuklarıysa öyle eften püften şeyler de değildi. Yaşanmış, olmuş, bitmiş şeylerden bahsediyordu. Pür dikkatimi vermiş dinliyorum bende bu arada. Ve bir anda soru soruyor bana ve donup kalıyorum " Bilmiyorum " gibisinden bir cevap veriyorum. Ve yüzüm donuklaşıyor. Bir anda kızardığımı hissediyorum. Biraz işim var diyerek geçiştiriyorum O'nu. Öğrenmek istiyorum bana sorduğu şeyin anlamını ve gidiyorum, buluyorum. Karşısına geçip "budur" diyerek tebessüm ediyorum. "Peki biraz önce sorduğumda neden cevap alamadım" gibisinden bir soruyla karşılaşıyorum. Utanıyorum , bozarıyorum. Ve O gene devam ediyor anlatmaya. Dinliyorum, hayatın gerçeklerini bir başkasının ağzından dinlemek belki de beni bir yaş büyültüyor. Belki de bir adım daha atıyorum hayat denilen merdivenin basamaklarında. İçim kıpır kıpır. Öğrenmek hoşuma gidiyor besbelli. Öğrenmek öğrenmek öğrenmek...

Meğer ne boş yaşıyoruz hayatta. Belli setlerle sınırlandırıyoruz hayatımızı. Bu ne işime yarar ki deyip umursamıyoruz. İşine yarayacak olanlar düşünsün diyoruz ve orda bitiyor. Bugünse kendimde herşeyi öğrenmek, herşeyin tanımını yapabilmek gibi bir heves doğdu icimde, belki günün birinde işime yarar, nerden bilebilirim ki?

(Cokta önemli bir konu değil ama ben öğreneceklerimi kendime kar sayıyorum)

SAYGILARIMLA,

Şahsenem Selda Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
yüreğine sağlık şahsenemcim saçma diye geçiştiriyoruz bazen sözleri günün birinde o sözler yaşananlar karşımıza dikiliyor ve anlamlarını o zaman anlıyoruz haklısıın ne öğrenirsek kardır Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. ....çok güzel özetlemişsin tekrar yüreğine sağlık canım...
ASlında herkezin daha öğrenilecek çook şeyi olmasına rağmenn öyle bilmişler var kii(kendini çok bilmiş sananlar) şaşıyorum..Bazenn hiiç ummadığın en sıkıcı berbat günlerin içinden böyle bitmesini istemediğin film tadında sohbetler olarr..Hayat tecrübeleri vee olgunluk birazdaa buralardan geçse gerekk Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Tşkkr ederim teri..Hala öğrenilecek şeylerin olduğunu bilmek ne güzel diil mi??
seni gerçekten altını çize çize tebrik ediyorum seldacım.

sana samimi bir itirafta bulunayım mı?
hani hakkımda her türlü eleştiri, şikayet ve dedi-kodu oldu ya... inan forumdan toplasan bir elin parmaklarını geçmeyen insanla msn de ve telde dialoğum oldu. kimisiyle 3-5 gün, kimisiyle üye olduğumdan beri görüşürüm. kimisi çabuk anladı senin dediğin gibi bana ne kime lazımsa o baksın dedi bir bahaneyle gitti. kimisi altında başka şeyler aradı. kimisi kendinden korktu gitti, kimisi benden... kimisi "silekeledin hep haklıymışsın!" dedi, kimisi ertesi gün bu dediklerini unutup söylediklerime başka anlamlar katıp farklı şekilde kullandı. kimisi gerçekten anladı ve hala dostuz, hala görüşüyoruz...

itirafım şu: toplam 5 aydır msn de, telefonda, eklediğim konularda, günlüklerde, yorumlarda anlatmaya çalıştığım şey bu işte. inan ki nerde olursa olsun hep konuştuğum şey senin yazıda bahsettiğin boşa yaşamamak, öğrenmek, algılayarak, farkında olarak yaşamak. hepsi bu... bunu yapmak adamlıksa adamım, şerefsizlikse öyleyim, kalleşlikse öyleyim, hayır işlemekse evet işledim, kahramanlıksa evet yaptım... takdir önce yüce Allah'ın sonrasında akl-ı selimine ve vicdanına güvendiğim dostların takdiridir.

sen ne güzel 3 paragrafta hem anladığını, hem nasıl analadığını hem de ne anladığını anlatabilmişsin. bir de yetinmeyip bizim de ne anlamamız gerektiğini altın tepsi içinde sunmuşsun. bravo.. tekrar tekrar tebrik ediyorum. hem zekan, hem algı boyutun hem de kaleminin gücü çok güzel. bence daha sık ve her konuda yazmalısın.

haklısın müzikle, şarkıcılarla, futbolla ve futbolcularla ve deee aşk sanılan çıkmalarla kafamızı, yüreğimizi, hayatımızı doldurmuşuz. basiretimiz bağlanmış vaziyette sürükleniyoruz.

yüreğine, kelimene, kelamına, kalemine sağlık selda... allah her konuda önünü açık etsin.
belki günün birinde işime yarar, nerden bilebilirim ki?

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

yüreğine sağlık canım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler