Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Daha Fazla Ruh Hali...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Daha Fazla Ruh Halinin Olmasını İstiyorum... Duygusal Gibi.... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Canım böyle bir istek daha öncede gündeme getirilmişti Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. en kısa zamanda yeni smileyler eklenecek Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Ben Smiley Değilll Ruh Halii İstiyorumm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Ruh haLi derken.?
## CeyLiN ## Yazılan:
Ruh haLi derken.?

Mesela
Aşık Mutlu Kimsesiz v.s Gibi Hallerımız varya profilde onlar Ablacım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Hııım ..! Tamamdır şimdi anLadım ,, Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Ruh hali degilde smiley ekleyecegim. Ruh hali daha ince bir iş oldugu için biraz zahmetli iş oluyor. Uygun vakit bulursam, o da neden olmasın. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler