Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Ah Ne Umut ..!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ah ne umut vardır şu bekLemekte. OLmaz oLdu umutLarım, bekLeyişLerim ..! Çok istedim be, gerçekten çok istediğim için oLmadı zaten ..! KüstürdüLer şimdi beni, kırıLdım hayata. İstemeyeceğim bir daha bu kadar çok.

Vardır her güLüşün bir sonu, bu da son oLdu işte. GüLmek için biLet aLmıştım bugün onunda vakti doLdu işte. Ben yine aynı ben, aynı bekLeyiş içinde geçer yarınLarım.

Umut etmem bundan sonra, hayaL kurmam, oLursa oLur, oLmazsa eyvAllah ,,

Ben şimdi umudun bittiği yerdeyim ..!

3o . o5 . 2oo8 / CuMa

ı9.o4

// S i N e M C e y L i N //

// RüzGaRıN KıZı //
Umut etmem bundan sonra, hayaL kurmam, oLursa oLur, oLmazsa eyvAllah ,,

Ben şimdi umudun bittiği yerdeyim ..!

emeğine sağlık ceylinim

emeğine sağlık Sinem

güzel melek Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Emeğine Sağlık Sinem Abla.Umudun Bittiği yer Değil Başladığı Yerdesin Sen Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
yüreğine sağlık çok güzeldi......kalemine kuvvet..... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Umut etmem bundan sonra, hayaL kurmam, oLursa oLur, oLmazsa eyvAllah

emeyine yüreyine saglık
Referans Adresler