Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: sana özel(erkek arkadaşım bana yazmıştı)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Sana olan sevgim geniş ufku geniş şairlerce tasarlandırılmış mısralarda gizli...ızdırabı yudumlayan kalbim bana seni anlattı... güneşin bile kıskandığı gözlerini...

senin o gökkuşağı bakışından utanan dolunayın bulutları perde yapıp saklandığını öğrendim... senin varlığınla yeniden canlanırken düşüncelerim; ruhumun sıcaklığına serinlikler bahşedildi... kalbimin atardamarında bile artık sen varsın... senin yokluğun bir eylül sabahıydı benim için. ruhuma damıttığın duygular sonsuza akan sulardan daha derin. senin olmadığın iklimlerin yağmurları bulanıktı... hüznüm kumsalların yakıcılığı kadar eritirdi yüreğimi...

herşeye rağmen senin o güneşi kıskandıran varlığınla, ben bir aydınlık denizinin sonsuz derinliğinde(gözlerinde) yüzüyorum... gündüzü bulutsuz,gecesi pürüzsüz olan göklerden kayab yıldızlar misali; senin gözlerinden yansıyan aydınlık ışığa hasret yalancı şafaklar ile kandırılmış dünyamı aydınlattı... şehirlerin gurbet kokan ıssız sokaklarında, senin soluduğun havadan kayan yıldızların ayrılık gözyaşları ile ıslanıyorum artık...

SENİ SEVİYORUM..!

Meltem'e
22.03.2007 perşembe
senin soluduğun havadan kayan yıldızların ayrılık gözyaşları ile ıslanıyorum artık

emeyine saglık
Seni seviyormuş cidden Meltemcim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. yazmıştı demişsin , bitti mi ?
bitti ablacım geçen yıl..3 yılbirlikte olduk... geçen ay intihar etti.bileklerini kesti Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
gerçekten emeğine sağlık efet seviyomuş

intihar derken yaşıo demi ...

sende onun için üzülüyosun neden böle bi ayrılık oldu ki... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Ciddi misin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
SusquN Yazılan:gerçekten emeğine sağlık efet seviyomuş

intihar derken yaşıo demi ...

sende onun için üzülüyosun neden böle bi ayrılık oldu ki... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

çok şükür yaşıo ama sağ elini kullanamıo...
bizim birleşmemiz artık imkansiz..
çok engel çıktı...

demekki hayırlısı bu. dün akşam aradı. açamadım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler