Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: ARNAVUT KALDIRIMI - DEMET SAĞIROĞLU
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
BITEN SEVGILERIN ARDINDAN
AGLAYAMAM BEN BÖYLE YAS TUTAMAM
HER SÖZDE HER GÖZDE SEVKAT ARAMAM
KIRIYOR KALBIMI SONUNDA NASIL OLSA

DÜN SENI GÖRDÜM RÜYAMDA
ARNAVUT KALDIRIMLI TAS SOKAKTA
AH BIR DILI OLSA DA KONUSSA
ANLATIRDI MASUMCA SENI BANA

ÖPSEM bebek GÖZLERINDEN ÇOK AGLATIRLAR
SARSAM SENI KOLLARIMDAN BIRGÜN ALIRLAR
SEVSEM SENI DOYASIYA YIPRATIRLAR
BIR SÜRÜ KURU GÜRÜLTÜ
PARÇALAR SEVGIMIZI EY KADER
BÖYLE MI OLMALI SOLMALI SEVGILILER

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ayy çok özel ve güzel bir şarkı jnm emeğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
çok güzel şarkı emeğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler