06-06-2008, 07:42:49
06-06-2008, 07:45:59
aaaa Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. üzüldüm yaaa Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
06-06-2008, 07:57:32
Öncelikle bizler kimseye yol vermek için aramıza almıyoruz , Fakat Ayça forumda zaten sürekli gideceğini ilan edip Modluk görevini yerine getirmemiştir , Yönetimle aykırı düşmesi , ve son olarakta Siteye eklenen 3.000 civarı konuyu silmesiyle Bu Karara yönetimi sürüklemiştir ,Kişisel Bir Sorunumuz Yoktur . Mesaj sayılarınızda olan azalma için hepinizden özür dileriz... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
06-06-2008, 07:59:29
nasıl yaptı anlamadım yaaa...
bide Sivas'lı yani. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. . üzüldüm o yüzden
bide Sivas'lı yani. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. . üzüldüm o yüzden
06-06-2008, 08:05:25
Demek ki kişilik memleket ile olmuyormuş Meltemcim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Herkes kendisine yakışan kişiliği sergiler , hakedilenide görür Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Herkes kendisine yakışan kişiliği sergiler , hakedilenide görür Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
06-06-2008, 08:06:11
çok yazık olmuş Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
06-06-2008, 10:13:58
kendisi buralarda ismini çok duydum çok tanınan biriyidi neyse artık ben karışmam