Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Pink Angel süresiz uzaklaştırıldı.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Pink Angel nickli Ayça adlı kişinin, yöneticiliği - tüm yetkileri alınıp siteden süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
aaaa Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. üzüldüm yaaa Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Öncelikle bizler kimseye yol vermek için aramıza almıyoruz , Fakat Ayça forumda zaten sürekli gideceğini ilan edip Modluk görevini yerine getirmemiştir , Yönetimle aykırı düşmesi , ve son olarakta Siteye eklenen 3.000 civarı konuyu silmesiyle Bu Karara yönetimi sürüklemiştir ,Kişisel Bir Sorunumuz Yoktur . Mesaj sayılarınızda olan azalma için hepinizden özür dileriz... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
nasıl yaptı anlamadım yaaa...

bide Sivas'lı yani. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. . üzüldüm o yüzden
Demek ki kişilik memleket ile olmuyormuş Meltemcim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Herkes kendisine yakışan kişiliği sergiler , hakedilenide görür Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
çok yazık olmuş Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
kendisi buralarda ismini çok duydum çok tanınan biriyidi neyse artık ben karışmam
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler