13-06-2008, 17:10:09
Site yönetim takımında değişiklikler yaptım, uzun zamandır aklımda olan fakat ani olarak yaptığım bir karar oldu.
Şuan yönetim takımındaki adminleriniz;
Papatya
Eftelya
Yalnızlık
arkadaşlarınız olduğu gibi devam etmektedirler.
Hayalet moderatörlükten, süper moderatörlüğe terfi etmiştir.
## Ceylin ## arkadasımızın nicki CeyLiN olarak değiştirilmiş ve kendisi,
Müzik - İslamiyet - Programlar - Bilgisayar Dünyası
kategorilerine yeni yöneticiniz olarak atanmıştır.
Eski yönetici arkadaşlarımız artık Özel Üye rütbesinde sitemizde devam edeceklerdir. Kendilerine yöneticiyken bu güne kadar yaptıkları yardımlardan, emeklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ve Gold Üye / Silver Üye adında özel gruplarımız sizlerle olacaktır yakında. Bunun için yönetim toplantısını bekliyoruz, ardından sizler için daha detaylı bilgiyle beraber. Bu rütbeler de farklı renklerde olacak ve özel rütbe taleplerinizi dindirecektir. Nasıl bu üyelere sahip olacağınız ise yine dediğim gibi toplantıdan sonra sizlere sunulacaktır.
-
Yeni yönetici alımlarımız başlamıştır.
ÖSS adayları - OKS adayları lütfen başvuru yapmasınlar,
Nete girmek için bir problemi, engeli olmayan arkadaşlar başvuru yapsınlar.
Yaşları 18 altında olan arkadaşlar lütfen başvuru yapmasınlar,
Türkçe'yi düzgün kullanamayanlar lütfen başvuru yapmasınlar. (Türkçe'yi çok güzel kullanabilen, imla kurallarını iyi bilen arkadaşlar tercih edilecektir. MSN Türkçe'si ile konuşanlar, K yerine Q yazanlar, ş yerine $ yazanlar, B yerine P yazanlar .... asla başvuru yapmasınlar.)
Belirli bir sorumluluğu taşıyabilecek, belirli bir olgunluğa ulaşmış, yöneticilik sıfatına sahip olduğunu düşünen ve sitemize gerçekten değer veren arkadaşlar başvuru yapsınlar.
Başvuru yapabileceğiniz link:
Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Şuan yönetim takımındaki adminleriniz;
Papatya
Eftelya
Yalnızlık
arkadaşlarınız olduğu gibi devam etmektedirler.
Hayalet moderatörlükten, süper moderatörlüğe terfi etmiştir.
## Ceylin ## arkadasımızın nicki CeyLiN olarak değiştirilmiş ve kendisi,
Müzik - İslamiyet - Programlar - Bilgisayar Dünyası
kategorilerine yeni yöneticiniz olarak atanmıştır.
Eski yönetici arkadaşlarımız artık Özel Üye rütbesinde sitemizde devam edeceklerdir. Kendilerine yöneticiyken bu güne kadar yaptıkları yardımlardan, emeklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ve Gold Üye / Silver Üye adında özel gruplarımız sizlerle olacaktır yakında. Bunun için yönetim toplantısını bekliyoruz, ardından sizler için daha detaylı bilgiyle beraber. Bu rütbeler de farklı renklerde olacak ve özel rütbe taleplerinizi dindirecektir. Nasıl bu üyelere sahip olacağınız ise yine dediğim gibi toplantıdan sonra sizlere sunulacaktır.
-
Yeni yönetici alımlarımız başlamıştır.
ÖSS adayları - OKS adayları lütfen başvuru yapmasınlar,
Nete girmek için bir problemi, engeli olmayan arkadaşlar başvuru yapsınlar.
Yaşları 18 altında olan arkadaşlar lütfen başvuru yapmasınlar,
Türkçe'yi düzgün kullanamayanlar lütfen başvuru yapmasınlar. (Türkçe'yi çok güzel kullanabilen, imla kurallarını iyi bilen arkadaşlar tercih edilecektir. MSN Türkçe'si ile konuşanlar, K yerine Q yazanlar, ş yerine $ yazanlar, B yerine P yazanlar .... asla başvuru yapmasınlar.)
Belirli bir sorumluluğu taşıyabilecek, belirli bir olgunluğa ulaşmış, yöneticilik sıfatına sahip olduğunu düşünen ve sitemize gerçekten değer veren arkadaşlar başvuru yapsınlar.
Başvuru yapabileceğiniz link:
Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.