Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: taze mesajlar burdaaa buyrun bayanlar baylar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[size=medium]
bugün iki kişi seni sordu cep numaranı istediler verdim.seni nasıl bulacaklarını tarif ettim kızmadın değil mi???? seni ne yapacaklarsa artık,beni nerden bulduklarını bilmiyorum çok samimi davrandılar sanki 40 yıldır arkadaşız gibi!!!!bu gece yola çıkacaklarmış,hazırlıklı ol!sana çok iyi bakacaklarını söylediler onlara inandım isimlerini sordum birinin adı mutluluk diğerinin adı sevgiymiş hep seninle kalacaklarmışşş...

AŞK ÖLDÜRÜR dediler AŞK ÖLDÜRÜR dediler birgün bende AŞIK oldum ne ÖLDÜRDÜ ne GÜLDÜRDÜ,SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNDÜRDÜ...

sen 'S'eni düşün kimseyi düşünmee
sen 'S'eni özle kimseyi özleme
sen 'S'eni sev kimseyi sevme
sen 'S'ana güven kimseye güvenme
sen 'S'leri 'B' YAP KİMSEYE SÖYLEMEEE
Paylaşımın için TŞk melike..Dewamınıda bkleriz... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
sen 'S'eni düşün kimseyi düşünmee
sen 'S'eni özle kimseyi özleme
sen 'S'eni sev kimseyi sevme
sen 'S'ana güven kimseye güvenme
sen 'S'leri 'B' YAP KİMSEYE SÖYLEMEEE

ay süperdi emeğine sağlık melike Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
emeğine sağlık
güzel mesajlarmış emeğine sağlık
beğendiğiniz için teşkler

emeğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler
  • Gönülçelen.Net Forumu: http://www.gonulcelen.net/index.php
  • :