Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: melikeee'den seçmeler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[size=medium]
şimdi uzaklardasın benimle değil
ben ise yalnızım seninle değil
adın kalbimde dilimde değil
kalbim seninle içimde değil
SEN ÖZLÜYORUM elimde değil

hayat çatlak bardaktaki suya benzer içsende bitecek içmesende sende hayatı en güzel şekilde yaşa çünkü yaşasanda bitecek yaşamasandaa

sen MAVİ
ben GÖKYÜZÜ
sen DENİZ
ben DALGASI
sen BEDEN
ben CAN
söyle şimdi
DALGASIZ DENİZ
BENSİZ SEN OLABİLİRMİ...

karanlık akşamlarda,mutsuz yarınlarda,yalnızken uzaklarda,gülmeyi unutma,sevdiğin yanında olmasa bile sevmeyi unutsan bile sevildiğini SAKIN UNUTMAA

MUTLULUK DEDİKLERİ BİRŞEY VARMIŞ ARADIM KARLI DAĞLAR ARDINDA OKYANUSLARA KADAR BULAMADIM ÇOK SONRA ANLADIM Kİ MUTLULUK BİR SEVGİNİN SELAMIYMIŞ SELAMÜN ALEYKÜMM

arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirimmm
teşekkür ederiz Melikecim..
ay iki adaş görüyorum burda Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. emeğine sağlık melike Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
hehehehe evet ikimizin arasında dilek tutabilirsin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
tutuumm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. aşkımdan hiç ayrılmamak ... sağolun ya sizin adınız bana yaradı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
öyledir =)
melikee ben senin bütün yazılarını takip ediyorum hepsi çokk güzell dewamını bekliyorumm.......
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler
  • Gönülçelen.Net Forumu: http://www.gonulcelen.net/index.php
  • :