23-06-2008, 05:48:45
Sevgili Gönülçelenler, yeni Gönülçelen Ailesi albümü yapacağız.
1 Temmuz'a kadar göndereceğiniz fotoğraf yada fotoğraflarınız albümde yer alacaktır.
Bu kurallar dahilinde fotoğraflarınızı 1 Temmuz 2008'e kadar;
papatya@gonulcelen.net adresine mail olarak yollamanız gerekmektedir.
Fotoğrafınızın kabul gördüğüne yada görmediğine dair onay maili size gün içerisinde gönderilecektir.
2 gün içerisinde onay maili gelmezse, muhtemelen mailiniz ulaşmamıştır, tekrar göndermeyi deneyiniz yada özel mesaj yoluyla bana sorunuz.
Albüm ben ve Nurullah tarafından hazırlanacaktır. 1 Temmuzdan itibaren 1 hafta içerisinde bitirmeyi planlıyoruz.
Tüm Gönülçelenlerin katılımlarını bekliyoruz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Saygılarımla.
1 Temmuz'a kadar göndereceğiniz fotoğraf yada fotoğraflarınız albümde yer alacaktır.
- Sitemizin üyesi, forumlarda aktif yada pasif hiç farketmeksizin herkes fotoğrafını gönderebilir.
- Birden fazla fotoğraf gönderebilirsiniz.
- Göndereceğiniz fotoğraflarda yüzünüz net bir şekilde belirgin olmalıdır.
- Küçük fotoğraflar, size ait olmayan fotoğraflar ve avatar göndermeyiniz.
Bu kurallar dahilinde fotoğraflarınızı 1 Temmuz 2008'e kadar;
papatya@gonulcelen.net adresine mail olarak yollamanız gerekmektedir.
Fotoğrafınızın kabul gördüğüne yada görmediğine dair onay maili size gün içerisinde gönderilecektir.
2 gün içerisinde onay maili gelmezse, muhtemelen mailiniz ulaşmamıştır, tekrar göndermeyi deneyiniz yada özel mesaj yoluyla bana sorunuz.
Albüm ben ve Nurullah tarafından hazırlanacaktır. 1 Temmuzdan itibaren 1 hafta içerisinde bitirmeyi planlıyoruz.
Tüm Gönülçelenlerin katılımlarını bekliyoruz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Saygılarımla.