Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Yeni Gönülçelen Albümü - Son Katılım 1 Temmuz 2008
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Sevgili Gönülçelenler, yeni Gönülçelen Ailesi albümü yapacağız.

1 Temmuz'a kadar göndereceğiniz fotoğraf yada fotoğraflarınız albümde yer alacaktır.
  • Sitemizin üyesi, forumlarda aktif yada pasif hiç farketmeksizin herkes fotoğrafını gönderebilir.
  • Birden fazla fotoğraf gönderebilirsiniz.
  • Göndereceğiniz fotoğraflarda yüzünüz net bir şekilde belirgin olmalıdır.
  • Küçük fotoğraflar, size ait olmayan fotoğraflar ve avatar göndermeyiniz.

Bu kurallar dahilinde fotoğraflarınızı 1 Temmuz 2008'e kadar;

papatya@gonulcelen.net adresine mail olarak yollamanız gerekmektedir.

Fotoğrafınızın kabul gördüğüne yada görmediğine dair onay maili size gün içerisinde gönderilecektir.

2 gün içerisinde onay maili gelmezse, muhtemelen mailiniz ulaşmamıştır, tekrar göndermeyi deneyiniz yada özel mesaj yoluyla bana sorunuz.

Albüm ben ve Nurullah tarafından hazırlanacaktır. 1 Temmuzdan itibaren 1 hafta içerisinde bitirmeyi planlıyoruz.

Tüm Gönülçelenlerin katılımlarını bekliyoruz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Saygılarımla.
Vıdeo şeklinde olursa yine katılırım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. ama pc ye indirilmesi kolay olmamalı bu yüzden vıdeo şeklinde olsun diye bir öneride bulunayım adminlerim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
katılmayı çok isterim geçen olana katılamadım ama bu kez olabilir Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

mesaj nurullah tarafından düzenlendi.
Çalışmamız video şeklinde olacak Esincim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Bunuda antiparantez olarak ekleyelim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
güzeL bi tekLif Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
HMmm,, ama fotoları almak isteyen gene alır bunu da belirtmek istiyorum, video olsa dahi gene alınır fotoğraflar Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Fotolarla ilgili polemik istemiyorum bu sayfada. İnternette 1 milyardan fazla kişinin fotoğrafı var. O kadar insan salak da fotoğrafını eklemeyenler mi akıllı ??

Saygı duymuyorum bu görüşlerinize. Lütfen cahil insan gözüyle bakmayın. Siz böyle olayların yönünü değiştirince insanlar art niyet yapmaya hazırlanır aksi takdirde kimsenin aklına gelmez bu.

Lütfen fotoğraf yollayacaksanız yollayın aksi takdirde insanları caydırıcı mesajlarınızı içinizde biriktirin.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans Adresler