Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: yaşanmış bir (imkansız aşk )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Ben seni sensiz yaşamak istemiyorum.Sen varken böyle yalnızlık istemiyorum…Yoklugunda böyle acımasızca,

saatlerin durmasına dayanamıyorum.

Öyle kanıyor kii yüregimm,sen varken sensizligi sevmiyorum..Ben seni sensiz yaşamak istemiyorum

Her gecenin bilinmiyen bir vaktinde;

Kalkıp soguk duvarlara bakmak,ne yapıyor diye kendime sormak istemiyorum ;

sen uzagımdasın ama bensen varken sensizligi istemiyorum.Ben seni sensiz yaşamak istemiyorum…….

Biliyorum sen olmasan bile ,senin yerine aşkımızı yaşarım demiştim.Zor be canım çok zormuş…Yokluguna diz çöktümm..

!Sen varken sensizligi sevmiyorum.. Seniiiiiii

sensiz yaşamak istemiyorumm.Hayatı dolu dolu yaşamak neymiş ,ben seni tanıyınca anladım…İçimin yandıgını

yoklugunda anladım.Anla artık be canım ..!Sen varken sensizligi sevmiyorum..Seni sensiz yaşamk istemiyorum
..
Bak bu gece yine o gecelerden biri; sen yasak ,ben uzak..!Elimden gelen sadece ,sensizken seni yaşamaya çalışmak
.
Olmuyor işte ne yapayım.Sen varken sensizligi sevmiyorum .Senisensiz yaşamak istemiyorumm….
Olmuyor işte ne yapayım.Sen varken sensizligi sevmiyorum .Senisensiz yaşamak istemiyorumm….

emeyine saglık
emeğine yüreğine sağlık çok güzel yazmışsın
çok teşekür ederim arkadaşlar
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
emegine saglıkk güzell şirrlerrrr
Referans Adresler