Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Annesinin Serseri Kızı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
KaLbim temiz kaLmayı başarabiLmiş bunca serseriLiğimin içinde. ŞimdiLerde içimde nedenini biLmediğim bir hüzün sakLı. CümLeLerimi tamamLamak istemiyor, yarım bırakıyorum. Susuyorum yaLnızca, yemin ediLmiş özgürLüğüme inat susuyor ve bekLiyorum. GeLmeyecek oLanı bekLemek nasıLdır biLir misin.? Gece gündüz umutLa yoğruLan bir beden, tek sözüne kanacak bir kaLp ve seni senden çok seven ben ...

22 . o6 . 2oo8 / Pazar

ıı . 25

// S i N e M C e y L i N //

// RüZGaRıN KıZı //
GeLmeyecek oLanı bekLemek nasıLdır biLir misin.?

bilmezmiyim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

yüreğine sağlık canım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Gelmeyecek olanı bekleyipte kendine acı çektirme o halde kuzum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Allah başka acılar yaşatmasın Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Yüreğine ve emğine sağlık.Çokkk gzlm
Bekle dedi gitti Ben beklemedim, o da gelmedi... Ölüm gibi bir şey oldu Ama kimse ölmedi...!

(Özdemir Asaf)

Hiç bir acı baki değildir , Kimse aşktan ölmüyor canım benim , bazen tatlı bir anı bazende kabuğunu bağlayan bir yara olarak kalıyor... İncinmemen dileğiyle Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
KaMeLya Yazılan:GeLmeyecek oLanı bekLemek nasıLdır biLir misin.?

bilmezmiyim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

yüreğine sağlık canım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

BiLenLer daha iyi anLıyoreee beni ,, Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Allah başka acıLar yaşatmasın ,, Amin ,, Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
papatya Yazılan:Gelmeyecek olanı bekleyipte kendine acı çektirme o halde kuzum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Allah başka acılar yaşatmasın Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Kuzum yüreğime o gitti diyemiyorum ,, Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler