Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Oha Falan Olmak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Günümüzde Bazı Gençlerin " Oha çüş fln oldum abi " " Oha falan oldum yani " vb şeklinde kullandıkları bu cümleler çok şaşırdım,ağzım açık kaldı anlamlarını taşır... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Türkçemizin katledildiği , anlamsız bir o kadarda gereksiz , kendini insan değilde hayvan gibi hisseden insancıkların kullandığı cümledir Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Büyükbaş hayvanlara dur anlamında ohaa denirmiş eskiden Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Günümüzde ise gülerken yada benzetme yaparken yeni neslin abartma ifadesi .
oha falan olan varsa hemmen cevap vereyim bbbvvvvvvrrrrrrrrrrrr Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
atlara denio ya brrrrrha ha Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
oha falan oldum diyenler,havalı kendini begenmiş olanlardır.ama eskiden bende söylerdim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler