02-07-2008, 06:35:09
KOÇ: ASKERLİK VE POLİTİKA , SPOR
BOĞA: PARA İLE İLGİLİ TÜM İŞLER VE MİMARLIK, ŞEHİR PLANLAMACILIĞI
İKİZLER: SEKRETERLİK VE SATIŞ, TİCARET
AKREP: BANKALAR, CENAZE EVLERİ, BÜYÜK FİNANS KURULUŞLARI, YERALTI KAYNAKLARI İLE İLGİLİ TÜM FİRMALAR,GİZLİ TEŞKİLATLAR VE HATTA MAFYA
ASLAN: KURGU VE MODA
YAY: REKLAM VE ÖĞRETİM, FELSEFİ VE DİNSEL KURUMLAR
BALIK: HASTAHANE , BAKIMEVLERİ, YETİŞTİRME YURTLARI, CEZAEVLERİ
BAŞAK: KAMUSAL İLİŞKİLER VE İLAÇ
KOVA: BİLİM VE TEKNOLOJİ, DERNEKLER, OKÜLT DERNEKLER, SPOR KULÜPLERİ,YARDIM DERNEKLERİ , TAKIM KURMA,ÇAĞI DEĞİŞTİRECEK ÜRETİMLER
TERAZİ: HUKUK VE İNSAN İLİŞKİLERİ , SÖZLEŞMELER, DANIŞMANLIKLAR,
ESTETİK MERKEZLERİ
YENGEÇ: DANIŞMANLIK VE SERVİS, DEKORASYON, AŞÇILIK
OĞLAK: DEVLETE AİT KURULUŞLAR, YÖNETİM KADEMELERİ, ŞİRKET YÖNETİCİLERİ
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
BOĞA: PARA İLE İLGİLİ TÜM İŞLER VE MİMARLIK, ŞEHİR PLANLAMACILIĞI
İKİZLER: SEKRETERLİK VE SATIŞ, TİCARET
AKREP: BANKALAR, CENAZE EVLERİ, BÜYÜK FİNANS KURULUŞLARI, YERALTI KAYNAKLARI İLE İLGİLİ TÜM FİRMALAR,GİZLİ TEŞKİLATLAR VE HATTA MAFYA
ASLAN: KURGU VE MODA
YAY: REKLAM VE ÖĞRETİM, FELSEFİ VE DİNSEL KURUMLAR
BALIK: HASTAHANE , BAKIMEVLERİ, YETİŞTİRME YURTLARI, CEZAEVLERİ
BAŞAK: KAMUSAL İLİŞKİLER VE İLAÇ
KOVA: BİLİM VE TEKNOLOJİ, DERNEKLER, OKÜLT DERNEKLER, SPOR KULÜPLERİ,YARDIM DERNEKLERİ , TAKIM KURMA,ÇAĞI DEĞİŞTİRECEK ÜRETİMLER
TERAZİ: HUKUK VE İNSAN İLİŞKİLERİ , SÖZLEŞMELER, DANIŞMANLIKLAR,
ESTETİK MERKEZLERİ
YENGEÇ: DANIŞMANLIK VE SERVİS, DEKORASYON, AŞÇILIK
OĞLAK: DEVLETE AİT KURULUŞLAR, YÖNETİM KADEMELERİ, ŞİRKET YÖNETİCİLERİ
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.