Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Can Dostum Diskopat'a ( SerKaN )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Can dostuma, zamanLa kayboLanLarın arasında hiç eksiLmeyene ;

İyi ki tanımışım seni, hayaLLerimi kimseyLe payLaşmazdım ben ama sen en büyük hayaLimin ortağı oLdun benimLe ,, Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Biz daha domates, saLataLık, biber ekeceğiz bahçemize ,, Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Neden böyLe konuştuğumu biLiyorsun ... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Dost eLini hiçbir zaman bırakmadığın ve her zaman beni dinLediğin ve varLığını yanımda hissettirdiğin için sana sonsuz teşekkürLer ,, Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Şimdi yeni bir yoL var önümde ve inşâallah ben gaLip çıkacağım ve sonra hayaLimi gerçekLeştirmek için yoLa koyuLacağım ve inşâallah oLacak bir gün ama bir gün inşâallah oLacak ,, Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Kasaba ve dürüm ; vazgeçiLmezimiz ,, Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Dört değiL on dört paragraf yazsam seni anLatamam, ama bir keLime seni anLatmaya yeter; CAN DOSTUM, DOSTUM ..!

ıı . o7 . 2oo8 / CuMa

o9 . ı9

// S i N e M / C e y L i N //

// RüzGaRıN KıZı //
Teşşekkür ederim sinemm..Yazzın beni çook sevindirdii yaa, gerçektenn çok çookk sağooll..
diskopat Yazılan:Teşşekkür ederim sinemm..Yazzın beni çook sevindirdii yaa, gerçektenn çok çookk sağooll..

Bütün yazdıkLarımın hakkını verensin sen, benden hiçbir zaman bıkmadığın { çenemden } sana hayretLer edebiLiyoreee bazen ,, Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Can dostum diyebiLdiğimsin sen benim ,, Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler