Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Haftanın Konuğu _elone_
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Bu Hafta Duygusal bir arkadaşımızı konuk ediyoruz gerek yorum gerekse Aşk Şiirleri bölümüne eklediği şiirlerle sitemize renk katan arkadaşımız _elone_ arkadaşımız haftanın konuğu hafta boyunca kendisi hakkında merak ettiğinizi sorabilirsiniz.
Not.: arkadaşımız bu hafta sürekli aktif olamayacak işleri nedeniyle ama yinede elinden geldiğince aktif olup sorularınızı cevaplayacak. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

İlk olarak tebrik ediyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Ve sorularıma başlıyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Okuyor musun?

En sevdiğin renk?

Ne tür giyinmeyi seversin?

Hangi sanatçıları dinlersin?

Okumakla adam olunur mu?

Aşık oldun mu hiç? Olduysan nasıl bir duygu anlatabilir misin? ( çok özelse anlatmayabilirsin de Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. )

Ailenin yaşamındaki yeri nedir?

Hayat kavramını acıklar mısın ?

Eş seçiminde nelere dikkat edersin?

Evlilik ne zaman hayırlısıyla Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Karamsar olduğun anlarda yardımına ilk koşan kim olur?

Evcil hayvanın var mı?

Hayvanları sever misin?

En korktuğun hayvan hangisidir?

Kaç kardeşsiniz?

1 gününü kısaca anlatır mısın? Neler yaparsın gün boyunca?

En son okuduğun kitabın ismi nedir? Ve ne zaman okudun?

Bizlere tavsiye edebileceğin bir yazar ve kitabı söyler misin?

Şiir ya da kompozisyon yazar mısın?

Forum hakkında ne düşünüyorsun?

Şimdilik sorularım bu kadar. Kolay gelsin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
sanırım bize soracak başka soru kalmadı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. :Dkolay gelsin sana ne diyeyimm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
nelerden hoşlanırsın (kısaca bahset)
-ne tür müzikten hoşlanırsın kimleri dinlersin? -
en sevdiğin yazar ve kitap -
en beğendiğin aktör ve film (sinema) -
sevgilin varmı?
-giyim tarzın..
-takıldığın ortamlar..
-sevdiğin biri için neleri göze alabirsin?
-kolay bağışlayabilirmisin.. ( af etmek anlamında )
-yaptığın en büyük çılgınlık
-ilk aşkın ..
-sigara & alkol kullanıyormusun -biraz kendinden bahset..
-aşağıdaki kelimeler sana ne ifade ediyor ( tek kelime ile )
---Aşk
---para
---bayrak
---silah
---dost
---kadın
---futbol
kolay gelsin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

öncelikle hepinizden özür diliyorum çok geciktim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

işler nedeniyle foruma girmeye pek fırsatım olmuyo bugün izninizle söyle bi sahsıma sorulan sorulara bakayım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

TERİANA'CIM;

okumuyorum su anda bir mesleğim var ve inş. iyi yerlere gelicem Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

en sevdiğim renk kırmızı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

genelde sportif giyinmeyi seven biriyim tabi bu ortamlara göre değişiyor klasikte takılırım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

orhan hakalmaz,mustafa özarslan,emrah,gülşen vs... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

okumakla tabi ki adam olunur okumak kadar güzel birsey var mı ?
liseden sonra okulu bıraktım çok iyi bir yer kazanmama rağmen
gücünüzün yettği kadar okumanızı tavsiye ederim ileride pişman olmamanız için .
pek açıklama yapamadım ama idare et yaw Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

eevet aşık oldum hemde delicesine 2.5 yıl süren bir birlikteliğim vardı . . .

ailem benim herseyim canım kanım fazla ne diyeyim ki muhtesem bir aileye sahibim ve çook mutluyum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

eş seçiminde genelde temizliğine ve ortamdaki davranıslarına dikkat ederim cıvık insanlardan hoşlanmam
her zaman dobra dobra olmasını isterim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

evlilik ne zaman belli değil tabi ki istiyorum hayatımı biriyle birlestirmek nasip kısmet Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

karamsar olduğum durumlarda yardımıma en çok sevgi ve saygı değer anneciğim ve arkadasım kosar Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

evcil hayvanım yok Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

hayvanları kim sevmez ki Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

yılan ve örümceklerden çok korkarım ıııyyyk Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

2 kardesiz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

1 gnüm genelde işte geçer değişik aktivitelerim olmuyo genelde Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

aslında söylemeye utanıyorum ama kitap filan okumuyorum hoşlanmıyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

şiir yazmayı çok severim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

forum hakkında çok beeğendim paylasılan konulara fazlasıyla değer verdiğim ve burada değerli dostlar tanımaktan çook mutluyum
kısacası harika bir forum seviyorum gönülçelen'i Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

ilgin için çok tşkkrler cnm benim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

sevgili Eftelya ;

gezmek,dans müzik, olmazsa olmazım araba kullanmaktan çok hoşlanıyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

genelde slow ve arabesk tarzı müziklerden hoşlanırm
emrah gülşen müslüm gürses ferdi tayfur Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

evet sevgilim var mutluyum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

genelde ortama göre değişiyor bazen sportif bazende klasik Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

cafeler vs...

sevdiğim biri için aslında yapıcağım pek birsey olamaz sevgimin gücü herseyi fazlasıyla kanıtlar Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

fazla abartılacak bir durum değilse tabi ki de bağıslayabilirim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

yaptığım en büyük çılgınlık aslında çılgınlık sayılmaz da hatta saçma Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
arkadaslarla bir ara kafaları çekmek oldu Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

sigara kullanıyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

aşk: benim için mutlaka olması gereken ,

para: insan hayatında en büyük değer Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

bayrak: vatanıma olan sevgim ve saygım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

dost: zor anlarımda hep yanımda olan meleklerim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

futbol: önemsemiyorum

ilgin için tşkkrler canım sevgilerimle . . .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler