Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: sürgün..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sürgünde mi ruhum; Dokunuyorum yok.Sarmıyo artık bedenimi.
Sürgünde mi ruhum; Çağırmıyor içine beni ve terk ediyor avuçlarımdaki gülü.
Sürgünde mi göz pınarlarım; Akması gerekirken akmıyor.Neden?.
Sürgünde mi dostlar; Aramıyorlar aramaları gerektiğinde.Yüzler bile hatırlanmıyor hafızamda.Gülücükleri kaldı sadece kulaklarımda.
Sürgünde mi zamn; Durdu sanki hayatım.Geçmesi gerekirken geçmiyor zamn.
Sürgünde mi aynalar; Bu beden benim mi?Dokunuyorum karşısında yanaklarıma,kayboluyor dağılıyor avuçlarımda.
Sürgünde mi yar; Neden hala gelmedi.Geç kalmışlığı oturdu yüreğime ve busesi kaldı hatıramda sadece...
Çok güzeldi , keşke biraz daha uzun olsaydı dedim okurken , çünkü çok keyif aldım , senmi yazdın bunu ?
evet yani elimden geldiği kadar beğendiğine sevindim ilgin için teşekkürler Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
güzel olmuş emeyine saglık
teşekkürler ilgin için..
Tatlım çok Güzeldi , Herkes Kendine Sürgün Biraz , öyle değilmi ... devamını bekleriz , yüreğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
inşallah abla devamı olursa yazarım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler