Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Sevgili
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
SEVGİLİ

Rüzgarın esintisi çiselerken yüzüme,bütün yalnızlıklarım sona ermek üzere..Hayat seni bana bir adım,hayat sevgilim senin adın..Gökyüzü daha mavi şimdi,güneş daha bir aydınlık..Artık bütün kötülükleri yok saydık,bütün ayrılıklara veda artık..

Yeniden yarat sevgili,yeniden yarat sevmeyi..Aşkı beyaza boya,ermesin zalimlerin eli..Ayrılıklarla savaşma zamanı,düşmesin özlemlerin izi..

Aşk,şimdi meleklerin en güzeli..Beyaza kuşansın tüm öpüşlerin,sevapları sen yaz sevgili..

Azat ettim tüm zemherileri..Üşüyüşüm sensizliktendir sevgili..Haydi gel sarıl ,yetim düşsün hasretler,kovalasın gurbetleri..

Şimdi gözlerin bir ışık,bir alev sanki..Yak da yüreğimden bütün yangınlar kıskansın seni..

Öylesine bir aşkla gel ki bana,yeşiller murada ersin,muradlar her zaman sevgili...

by gülgüzeli_
;)emegine saglık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
teşekkürler arkadaşım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
emeğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
teşekkürler arkadaşım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler