18-07-2008, 07:19:31
18-07-2008, 07:38:08
Yürü anca Gidersin...
İlk değil son olmaz..Hayat yanlız yaşanmaz ..Gidenin ardından bakıp ağlanmaz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
İlk değil son olmaz..Hayat yanlız yaşanmaz ..Gidenin ardından bakıp ağlanmaz Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
18-07-2008, 08:31:29
pinhani çok da umrumda
bu gün uzaksın bana çok da umrumda ağlıyorum sanma
bu gün uzaksın bana çok da umrumda ağlıyorum sanma
18-07-2008, 08:41:08
hadi yoluna eyvallah
18-07-2008, 09:23:11
git gideceksen bekleme farklı deilsin snde gideceksen beklemeeeeeeee
23-07-2008, 09:00:55
qüle qüle sana elveda herkes kendi yoluna...... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
23-07-2008, 09:10:51
yürüüüüü anca gidersinnnnnn Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.