Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Yorgun Bir Sabah ..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

GeceLeri Uyumamak için heR inSanın geçeRLi ßir ßahanesi vardıR .. ßu teoRiye istinaden ßende ßahaneLer türetmeye çaLıştım .. Tüm gecemi aLdı ve haLa neden geceLeri uyuyamadığıma dair ßir ßahane türetmeyi ßeceremedim .. ßir çikoLata aLmanın ßiLe ßahanesi vaRken (aLßeni ) ßenim ßu denLi ßahanesiz kaLmış oLmamın Seßeßini ßi türLü ßuLamadım .

ßuLamadım çünkü .. ßahane oLamayacak kadaR özeLdi ßeLkide Seßeßi .. Ve GeceLer ßoyu oturup düşündüğüm .. düş/tüğüm .. düş/Lediğim .. Mazide kaLan ve ßenide maziye hapSeden tozLu raFLardan ßana SesLenen eSki ßir Aşk`idi ..

Yorgun .. Uykusuz .. Karmakarışık ßir Saßaha merhaßa derKen .. Gece oLmasını ipLe çekiyoRum . Ve aydınLatmıyoR Güneş günümü , GözLerinin aydınLattığı geceLerim kadaR ..

Sanırım
ÖzLedim ..

yüreğine sağlık ShezophraN
emegine saglık
Yazının başındaa sanki kendimi buldum desem yaan olmaz..Geceleri uyumamak için hiç bir neden yokken gözleri tavana dikiip duruyorsan ve hala içinde o özlemle yaşıyorsan unutmamışsındır demek ki.. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Tşkkr ederim yazın çok güzeldii.. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler