Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Durakta inecek varr
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum.sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde
durduğum tekel bayiine girecekken minibüs geldi.
apa topar bindim Şoföre parayı uzatıp,
- Bir monte carlo dedim
Adam birkaç saniye yüzüme bakıp.
-Abi bu Bakırköy'e gider die cvp verdi
işte o an bnm ve soförün bittiği andır..

Mükemmel bir yerde inebilirmiyim?(yolcunun kafası karışık sanırım,kendisi de dolmuştakilerle birlikte güler)
Şoför kadını indirrken
-Buyrun size layık değil ama!

yolcu müsait br yerde inmek ister ama dili surcer;
- Müsait bir yerde iner misiniz?
Şoför:
- Niye sen mi kullancan Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ALINTI
hehe Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. güzel emeğine sağlık. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Teşekkürlerr
emeğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Teşekkürlerr Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler