Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: şiir-DeStiNa
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
seni unuttum derken,yüreğim demezse
sen gıtmem derken,ayaklarına sozun geçmezse
dilin bıttı derken,aklın bendeyse
sen düğündeyken,ruhun cehennemdeyse
sevene hukmedeyım derken,kendıne sozun geçmezse
kacayım kovalasın derken,ayağın tökezlerse
pişmanlığın bıttığı zamana yetmezse
aynaya bakmaya gucun yeterse
her yerde BEN olduğu sende göreceksın

HaYaLeT dıye bırıne gelsın Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
AloNe Yazılan:seni unuttum derken,yüreğim demezse
sen gıtmem derken,ayaklarına sozun geçmezse
dilin bıttı derken,aklın bendeyse
sen düğündeyken,ruhun cehennemdeyse
sevene hukmedeyım derken,kendıne sozun geçmezse
kacayım kovalasın derken,ayağın tökezlerse
pişmanlığın bıttığı zamana yetmezse
aynaya bakmaya gucun yeterse
her yerde BEN olduğu sende göreceksın

HaYaLeT dıye bırıne gelsın Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
emegine saglık
Tşk..
emegine saglıkk
emegine saglık
Tşk.. ark... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler