Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: fotografın karşımda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

Fotoğrafın karşımda duruyor.
Öyle masum öyle güzel ki seni yaşamak bu kendini tanımayan
cümlelerin ardında senin gözlerinde aşk gibi çoğalmak.
Anlatmak çok zor. Ben anlatamıyorum yaşıyorum. Herşeye
katlanmak dedikleri bu olsa gerek. Günün bütün tükenen saatlerinin
peşisıra bir ekranın karşısında seni bana gülümsüyormuş gibi hissedebilmek.
Öyle güzel ki saatlerce seninle hayatı paylaşabilmek.

Oysa şimdi yalnızlığım yanımda,sensizliğin şarkısını dinliyorum.
Seni sevmek yazılmış bana,dokunamasamda sana,
SENİ ÇOK SEVİYORUM

alıntı
Oysa şimdi yalnızlığım yanımda,sensizliğin şarkısını dinliyorum.
SENİ ÇOK SEVİYORUM

güseldi emeğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
CaReSiZMeLeK Yazılan:Oysa şimdi yalnızlığım yanımda,sensizliğin şarkısını dinliyorum.
SENİ ÇOK SEVİYORUM

güseldi emeğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

okuyan gözlerine saglık
;)emegine saglık altıncı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. his Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
duvarkonusmuyor Yazılan:;)emegine saglık altıncı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. his Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

teşekkürler
Referans Adresler