Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: sizin siirleriniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
sizin siirleriniz

Gücün var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya
Söyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi
Yorgun gibi bir halin var
Duyguların karışık olabilir mi

Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Herşeyi unutmak
Sanki bugün son günmüş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkar
Her ne çıkarsa yoluma
Selam verip yürümek istiyorum ben
Hayatı sıfırlamak
Herşeyi unutmak
sil bastan hayatı sıfırlamak gerekir herseyi ama her seyi her seyi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
bu şebnem ferah 'ın şarkı sözü Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. neden şarkı sözleri bölümüne koymadında sizin şiirlerinize koydun ki ? Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
acemi oldugumdan dolayı kamelyaa aydınlatırsanızz sevinirimm
duvarkonusmuyor Yazılan:acemi oldugumdan dolayı kamelyaa aydınlatırsanızz sevinirimm

Şimdi Bu Konu Şarkı Sözleri Bölümüne Konulmalıydı Sayfanın Sonunda İstediğin Bölüme Gidip Başlık Açabilirsin.Acemilikte Olur Böyle Şeyler Fakat Daha Dikkatli Olursan Sitenin Düzenini Sağlamış Olursun Ki Adminlerimiz Ve Moderatörlerimiz Konuları Taşırken Yorulmazlar.Bu Arada Aramıza Hoşgelmişsin Hayırlı Forumlar.. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. tşk ilgin için kammelyacım beni aydınlattıgın içinn Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
duvarkonusmuyor Yazılan: Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. tşk ilgin için kammelyacım beni aydınlattıgın içinn Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Rica Ederim Ne Zaman Birşeyde Takılırsan Sorabilirsin Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler