Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Korkağım Artık..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Uzat Bana Buz Tutmuş Ellerini
Yüreğimle Isıtayım
Çevirme Bebek Yüzünü Ardına
Eğilmesin Başın Önüne
Bak Bak Son Bir Kez Gözlerime
Bak Ki Silinmesin Silinmesin Suretin Benliğimden...
Yıllar Sonra Sen Hangi Ellerde...
Ben...

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Yüreğini Katıp Yüreğime
Sevdanı Ömrüme Yayacağım
İnan Yüreğimin Nuru
Son Nefesimde Dahi
Senin Adını Anacağım…

Seni Sevmekte Ne Kadar Cesursam Yokluğunda O Kadar Korkağım Artik..
ya dicek kelime bulamıyorum ama muhteşem olmuş hatta muhteşem üstü olmuş canım benim emeğine o güsel yüreğine sağlık lokumum benimmmm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
sarı_kız Yazılan:ya dicek kelime bulamıyorum ama muhteşem olmuş hatta muhteşem üstü olmuş canım benim emeğine o güsel yüreğine sağlık lokumum benimmmm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Rica Ederim Hayatım Benim Senin Kadar Güzel Olmasada İdare Eder Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Süper olmUş CNm emeğinee sağlıkk
glsh03 Yazılan:Süper olmUş CNm emeğinee sağlıkk

Teşekkür Ederim cnm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
;)emegine saglık seker süper olmus Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
duvarkonusmuyor Yazılan:;)emegine saglık seker süper olmus Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Tşk. Ederim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler