Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: SUSUŞLARIMIZ
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
HER SUSUŞ ARKASINDA BİR FELAKETİ SAKLAR ASLINDA HİÇ BİR SUSUŞ BOSUNA DEGİLDİR BİR MANASİ BİR ANLAMI VARDIR MUTLAKA HERKEZ DERDİNİ ANLATARAK ÇÖZMEYE ÇALIŞSADA İSTİSNA BAZILARIMIZ SUSARIZ BELKİ DERT ANLATMAKTAN BIKTIĞIMIZ İÇİN BELKİDE ANLAŞILMADIĞIMIZ İÇİN KONUŞMAK YERINE SUSARIZ KİMSE ANLAMAZ NEDEN SUSTUGUMUZU HATTA BAZI İNSANLAR HAKSIZLIK GÖSTERGESİ KABULLENME GERİ ÇEKİLME PSİKOLOJİSİ OLARAK ALGILARLAR SUSUŞLARIMIZI ASLINDA İŞİN RENGİ BAŞKADAIR SIKILMIŞIZDIR ARTIK KONUSMAKTAN İNSANLARA LAF ANLATMAKTAN SÜREKLİ KONUSUP KARŞI TARAFA ANLAYABİLECEGİ SEKİLDE ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ HALDE ANLAMADIKLRINI BİLMEK SUSMAK İÇİN YETERLİ DEĞİLMİ SİZCE

BENDE SUSTUM ARTIK

BENİM SUSUŞLARIM HAKLIYA HAKSIZA DÜNYAYA ANLAYANA ANLAMAYANA BEN KARAR VERDİM SUSACAĞIM DERDİMİ ÖYLE ANLATACAGIM BENİM SUSUŞLARIM ÇOK SEY ANLATSADA KİMSE ANLAMADİ AMA OLSUN BEN GENEDE SUSACAĞIM SUSANLARDAN OLACAĞIM
emeğine sağlık
susmak bir yere kadar olur ama ömrünün sonuna kadar susamassın we patladığındada ağır patlarsın herşeye rağmen susmak bir işe yaramıyor bence..

Teşekkürler.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. çok güzel emeğine sağlık
emegine ve yüregine saglık sitenin yeni üyesiyim
fotograf gönderecem nasıl gönderildigini bilmiyorum
msj yazdıgım yere fotograf koyuyorlar
emegine saglık
emeğine yüreğine sağlık tşkler
sarı_kız Yazılan:emeğine sağlık

tesekkurler senınde gozlerıne saglık
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler