31-07-2008, 12:00:10
Boş yere ayrı düştük , değişen sen değilsen zaman neye dönüştü ? Eskiden hep yanımdaydın , uzaktayken bile yanımdaydın , en çok sen severdin sen beni , en çok sen dinlerdin . Sesini duymak huzur verirdi , beraber şiir okurduk ... sen daha çok yazmayı severdin ben yorumlamayı ... eskidimi şiirlerimiz , yoksa zamanla sıradanlaştıkmı . Kimler girdi aramıza , kimler üzdü bizi...
Aynı gökyüzüne baktığımız sürece hayatındayım derdim , gökyüzüne hala bakıyorum ben , aklıma düşüyorsun gülümsüyorum... en uzak mesafe birbirini Anlamayan insanlar demişti Can baba , beni en iyi sen anlardın... yaralarımı sarardın , sanırım ben saramadım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. senin kadar birini sevsem aşk olurdu derdin , aşktan geçeli çok oldu dost yüzünü bekler oldum...
Dostluğunu özledim , utanan tavırlarını ... belki bir gün yeniden kesişir yollarımız , belki geçer kırgınlıklar .
Bilmelisin ki seni çok özledim ve Çok üzgünüm...
Her uzak şey gibi öyle yalnız hayal
Yalnız rahiya ve renk
Şarkı, şarkı halinde kal
Aynı gökyüzüne baktığımız sürece hayatındayım derdim , gökyüzüne hala bakıyorum ben , aklıma düşüyorsun gülümsüyorum... en uzak mesafe birbirini Anlamayan insanlar demişti Can baba , beni en iyi sen anlardın... yaralarımı sarardın , sanırım ben saramadım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. senin kadar birini sevsem aşk olurdu derdin , aşktan geçeli çok oldu dost yüzünü bekler oldum...
Dostluğunu özledim , utanan tavırlarını ... belki bir gün yeniden kesişir yollarımız , belki geçer kırgınlıklar .
Bilmelisin ki seni çok özledim ve Çok üzgünüm...
Her uzak şey gibi öyle yalnız hayal
Yalnız rahiya ve renk
Şarkı, şarkı halinde kal