Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: SarıL Bana !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Artık Yanımdasın ! Tutuyorsun Ellerimi , Bakıyorsun Gözlerime Ve Dudaklarından Süzülen Her Kelime Okşuyor Bedenimi !

Çok Garip Bir Duygu Bu .. Aslında Hala İnanamıyorum Bu Olanlara ..

Oysa Bunlar Bir Düşten Öte Değildi Benim İçin ...

Hayata Bakışım Değişti , Artık Gözlerimden Gözyaşı Yerine
'' Mutluluk ''
akıyor..

Ve İşte Bu Yüzden ;

SARIL BANA !

KaMeLya

31.o7.2oo8

13.27
emegine saglık kamelya
my_world Yazılan:emegine saglık kamelya

Teşekkür Ederim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
canım benim seninde yüzün artık gülüyo darısı gülmiyenlerin başına

yazı muhteşem olmuş yüreğindekileri dökmüşsün süperr yaa bigün banada bunları yasdırcak biri çıkar inş. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
sarı_kız Yazılan:canım benim seninde yüzün artık gülüyo darısı gülmiyenlerin başına

yazı muhteşem olmuş yüreğindekileri dökmüşsün süperr yaa bigün banada bunları yasdırcak biri çıkar inş. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

elbette çıkıcak birtanem , sen üzme o tatlı canını Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. yorumun için teşekkürler bebemm Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
emeğine sağlık harika bir yazı olmuş Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Çok Güzel olmuş Canım
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler