31-07-2008, 16:38:55
Yaşlı bir adam warmış oğlunda kalıomuş ama karısı adamcağızı istemiomuş durmadan kocasıyla kavga ediomuş her allahın günü ewe geldiğinde kavga ediolarmış ama adamda karısını çok sewiomuş buna rağmen de kavga ediolarmış bi tanede erkek çocukları warmış kadın demiş dağdaki ewe götür demiş ewde de faslalık oluo demiş adamda karısını çok sewdiği için tmm demiş kışın ortasında arabanın arkasına yatağını atmış babasını arabaya bndirmiş o soğuk kıyamette zar zor dağdaki ewe ulaşmşlar çocuk drmadan nereye gdioruz die soruomş ama adam cvp wermiomuş dağdaki ewe yatağı fln taşımış adamı yatırmış ama kalınmıcak kdr kötü bi yermiş dışardan yağan kar içere düşüomuş buna rağmen babasını yatırmış adam beni affet babacım demiş ellerinden yüzünden öpmüş we haftada bir uraıp ihtiyaçlarını karşılıcam demiş yaşlı adamla oğlu ağlayarak ayrıldılar yolda küçük çocuk babasına dedi bana ndn dedemi oraya bıraktık adamda mecburduk dedi çocuk tekrardan baba sende yaşlandığında bende seni burayamı getrcem demiş adam bunu duyar duymaz geri babasının yanına geri döndü we babacım beni affet dedi sıkı sıkı sarılmışlar babası oğlunun bu sözlerine en anlamlı cevabı werodu.
'Geri dönüceni biliodum yawrum ben babamı dağ başına atmadım ki,sen beni atasın beni bu dağda bırakmayacağını biliodum demiş.'
'Geri dönüceni biliodum yawrum ben babamı dağ başına atmadım ki,sen beni atasın beni bu dağda bırakmayacağını biliodum demiş.'