Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Bugünlerde Dünün Yarını Değil mi ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Zaman akıyor ve bana hala herşey uzak...

Canım dediğim sen bile !

Bekliyorum..
Yeni Bir gün ve yeni bir umut ! Ama olmuyor işte , olmayınca olmuyor !

Hiçbirşey istediğim gibi olmuyor !
Ve Sevemiyorum Sensiz bu dünyayı !

Yaşamıyorum , yaşayamıyorum .. Nefesim Olan Sen yoksun çünkü !

Oysa artık üşümeyecektim ben ve hep sen olacaktın yanımda !

Ama olmuyor işte , Yeni bir umut diyorum , yeni bir gün Ama Olmuyor !

Çünkü ;

Bugünlerde Dünün Yarını Değil mi ?

KaMeLya

22.27

o2.o8.2oo8
yüreğine sağlık...
suskun_ Yazılan:yüreğine sağlık...

teşekkür ederim ...
emeğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
beautiful girl Yazılan:emeğine sağlık Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

teşk. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
vavvvvvvv süper yazmışsın canım benim haklısın valla "Bugünlerde Dünün Yarını Değil mi ?"

emeğine o güsel yüreğine sağlık bitanem Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
sarı_kız Yazılan:vavvvvvvv süper yazmışsın canım benim haklısın valla "Bugünlerde Dünün Yarını Değil mi ?"

emeğine o güsel yüreğine sağlık bitanem Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

teşekkür ederim canım benim , biricik dostum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler