Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: rep muhabbeti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Puhaha Allah belanı vermesin öldüm gülmekten,ne adamsın yaaaaa
-eeeeeeeee
-çok komikti güldüm işte
-nerde +rep
-oooooooooo her güldüğümüze rep vereceksek işimiz var
-ben burda boşuna mı şaklabanlık yapıyorum?
-iyi al hadi.Başımın gözümün sadakası olsun...
-oleeeeeeeeyyyy...

-rep dediğin nedir ki,insan +rep için yalvarır ben?
-eeeeeeeee ahmet???
-Allahını seviyosan bana bi rep ver...

-sıkıyosa bana bi rep versene
-....
-yemedi mi?Yemez tabii,korkaksın olum sen,veremezsin rep mep...Yok o yürek sende...

-şşştttt, bak ne yazdım!!!
-bakiiim...
1 dakika sonra...
-noldu baktın mı?
-evet
-repim hala aynı
-eeeeee nolucaktı?
-boşuna mı bak diyoz sana, versene olum rep...
-hadi anam,hadi yavrum Allah versin...

-çok güzel konu olmuş helal
-yanii?
-yani afferin sana böle devam et...
yaniiiiiiiiiii
-off tamam bea AL...

-Ya şimdi sen bana bir rep versen, ne iyi giderdi hea
-o ne ki?(yeni üye)
-hoşgeldin kardeş...

-abi hani bugün benim doğum günüm ya
-eee nolmuş...
hani +repim
-ne repi, lem
hediye almadın bari artı rep ver

-yaa hani geçenlerde ben sana bir rep vermiştim yaa...
-eveeetttt,noolmuş?
-duruyo o hala dimi sende
-e herhelde yaniii
-hıııı anladım yaa...Bende şimdi komik resimlere bir konu açtım bir bakıversene.Ben eklerken çok güldüm de bakıvermişken bir de rep yollayıversene...

-eğer bana + rep verirsen sana Forumda abi derim
-ama ben bayanım
-ama...ama...iiiii o zaman sende - rep ver ama veeeeeerrr

alıntı..
-abi hani bugün benim doğum günüm ya
-eee nolmuş...
hani +repim
-ne repi, lem

benimde doğum günüm bi gelsin bende böyle diyeyim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
beautiful girl Yazılan:-abi hani bugün benim doğum günüm ya
-eee nolmuş...
hani +repim
-ne repi, lem

benimde doğum günüm bi gelsin bende böyle diyeyim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

bikere vermişim hadi başka kapıya Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
altincihis Yazılan:
beautiful girl Yazılan:-abi hani bugün benim doğum günüm ya
-eee nolmuş...
hani +repim
-ne repi, lem

bikere vermişim hadi başka kapıya Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. güzelmiş... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
süperrrr yaaaaa
.! ßLack aNqeL Yazılan: Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. güzelmiş... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

rüyalar alemi Yazılan:süperrrr yaaaaa

teşekkürler
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler