Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Aşkın en güzel anı hangisidir?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
sevgilinin elini tuttuğun ilk an,

sarılarak tek vücut olunduğu an,

ilk seni seviyorum dendiği an

uzaktayken onu ozlediğin an,

dudakların birleştiği ilk an,

sizce hangisi?
Nikah masasında evet dediğin an Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Olmadığı için bilemiyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
(20-11-2008 08:34:17)HaCKeR KıZ Yazılan: Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Olmadığı için bilemiyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Sevinde kimseye deme işte ne güzel olanlar ne yapıyo sankim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
SEVGILIM OLMADIĞI İÇİNBİ CEVAP VERMEM YALAN OLUR.AMA İNSANIN SEVDİĞİNİ YANINDA OLMASI ZATEN HER ŞEY DEMEK DEĞİL Mİ Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
EMEĞİNE SAĞLIK
uzaktayken onu ozlediğin an,

Hep bu andayım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ewet hep yanında olması güzel..ama sarılarak tek vücut olunduğu an dahada güzel....
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler