21-11-2008, 10:10:26
Korku / Gerilim filmine ilgi duyan ve takip eden arkadaşlardan yorumları bekliyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
(21-11-2008 11:39:27)Sleep Yazılan: Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Korku film katagorim yaratıklıdan ziyade katilin bir sapık lakin çok zeki olanıdır o yüzden Katil kolay kolay fire vermicek veeee filmin sonuda iyi bitmicek çünkü katil çok akıllı olcek benim olmazsa olmazlarım bunlardır efendim sıkıldık artık klişe sonlardan hep iyiler kazanıyo yazık değilmi katilin zekasına demi ama Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
(21-11-2008 11:45:12)KanLı_Kontes Yazılan: Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.