Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Sizce Korku Filmlerinin En Olmazsa Olmaz Sahneleri Hangisidir ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Korku / Gerilim filmine ilgi duyan ve takip eden arkadaşlardan yorumları bekliyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Vee Elektirik kesintisi Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Başroldeki kız bir ses duyar, sesi takip eder, müzik yükselir, adrenalin tavan yapar ama kandırmacadır hiçbir şey olmaz. Biz tam `oh` derken olanlar olur* Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Korku film katagorim yaratıklıdan ziyade katilin bir sapık lakin çok zeki olanıdır o yüzden Katil kolay kolay fire vermicek veeee filmin sonuda iyi bitmicek çünkü katil çok akıllı olcek benim olmazsa olmazlarım bunlardır efendim sıkıldık artık klişe sonlardan hep iyiler kazanıyo yazık değilmi katilin zekasına demi ama Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
(21-11-2008 11:39:27)Sleep Yazılan: Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Korku film katagorim yaratıklıdan ziyade katilin bir sapık lakin çok zeki olanıdır o yüzden Katil kolay kolay fire vermicek veeee filmin sonuda iyi bitmicek çünkü katil çok akıllı olcek benim olmazsa olmazlarım bunlardır efendim sıkıldık artık klişe sonlardan hep iyiler kazanıyo yazık değilmi katilin zekasına demi ama Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
(21-11-2008 11:45:12)KanLı_Kontes Yazılan: Linkleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Yok be öyle düşündüğün gibi biri değilim sadece öyle gerçekçi korku filmlerini seviyom hayat hep iyi sonla bitmiyo ki dimi ama Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Bende çok seviyorum korku filmlerini Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Testere serisi mesela bence güzel tasarlanmış , genelde şaşırtıcıydı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Birde ben yaratıklı korku filmlerini sevmiyorum her ne kadar fredy amcanın kabuslarıyla büyümüş olsakta Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

canlı kanlı cinayet ve garip olaylardan oluşan korku filmleri ilgimi çekiyor Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler
  • Gönülçelen.Net Forumu: http://www.gonulcelen.net/index.php
  • :