01-12-2008, 06:02:27
Sayfalar: 1 2
01-12-2008, 06:10:32
Hiç dayak yemedim ama
eğer çocuklarım varsa birkereye mahsusa affederdim
duruma göre olursa haksızsam çok konuşuyorsam sanırım susmayı denerdim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
devamı varsa asla affı olmazdı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. herhalde ben döverdim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
eğer çocuklarım varsa birkereye mahsusa affederdim
duruma göre olursa haksızsam çok konuşuyorsam sanırım susmayı denerdim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
devamı varsa asla affı olmazdı Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. herhalde ben döverdim Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
01-12-2008, 06:12:28
Hiçbir şekilde affı yoktur bence. İnsan değer verdiği , sevdiği kişiye şiddet uygulamaya kıyabilir mi yahu ? Uyguluyorsa şayet ben onun sevgisindende , verdiği değerdende şüphelenirim. Bir kereliğe mahsus diye bir durum sözkonusu değildir , bir yapan 2.sinide muhakkak yapacaktır. Bedene uygulanan şiddetten çok insanı ruhen bozguna uğratan bir durum bu .
01-12-2008, 06:29:15
Erkektir! döverde severde ! Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Hoşuma gitti Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Tabikide katılmıyorum Affı olmaz...Tabiki istisnalar hariç... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Tabikide katılmıyorum Affı olmaz...Tabiki istisnalar hariç... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
01-12-2008, 06:43:31
asla affı olmaz böyle bir şeyin
hem valla ben döverim onu gerekirse Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
hem valla ben döverim onu gerekirse Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
02-12-2008, 12:33:29
tabiki affı olmaz.
insanlıktan nasip almamış insanlar yapar bunu ancak ve malesef Türkiye'de böyle insanlar çok...
insanlıktan nasip almamış insanlar yapar bunu ancak ve malesef Türkiye'de böyle insanlar çok...
06-12-2008, 18:17:02
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. smileyin bıle kodu : 112 : yanı sıddet warsa 112 seslerı duyuluyor demektırr
Sayfalar: 1 2