Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Okul
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
OKUL
Rüyada okul görmek, kültür bakımından yeni ve engin olanaklarla karşı karşıya kalacağınıza yorumlanır.Yetişkin birinin okula gittiğini görmek kimsenin davranışları hatalıdır. Rüyada okul görmek öğreneceği yeni bilgiler sayesinde hayatına yeni bir yön verir.
chok garip bişeydi ya dün gece rüyamda okul gördüm ama eski okulumu... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. :)aslında rüya deilde kabus demiştim ben ama chk anlamlıymış iiiki görmüşüm...baksanıza kültür bakımından yeni ve engin olanaklarla karşı karşıya kalacakmışım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

tşkrler iiki böyle bi bölüm warmış,,ne güzel ben de ne anlama geldiğini öğrendim...ellerine sağlık chok sefdim bu yorumu...
Tşk diyar işine yaramasına sevindim... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Referans Adresler