Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Farkında olmadan sewmişim seni
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Farkında olmadan sewmişim seni.nedense hayatımda bi çok şeyin değerini kaybedince anlıyorum.bu yüzdendir ki her seferinde kaybeden oluyorum.o kocaman yüreğini bana açtığın günden beri temiz duygularının içinde boğdum kendimi.hiç hesaba katmamıştım seni sewmeyi.o delinin neresini sewiyim derdim oysa eskiden.meğer o delinin leylası olmuşum kendimi kaybetmişim o delinin gözlerinde.dün anladım ki beni her seferinde mutlu eden ağlamam gereken durumlarda bile güldüren insanı ben hep üzdüm.hep yaraladım.o kocaman yüreğini paramparça ettim sewmesini bilmeyen kalbimle.hani bana hep diyosun ya leylam diye hani bişeyi 40 kez söleyince gerçek olur derler ya galiba cidden leylan olmuşum senin.ikimizde aşktan yaralıyız eskiden beri ve ikimizde yeni bi yara almamak için düşünerek atıyoruz adımlarımızı.ve bu yüzden yaşayamıyoruz aşkı doyasıya.hani dedin ya seni benim kadar kimse sewmicek bunu bi gün anlıcaksın diye ben bunu geçte olsa anladım.belki bi işe yaramıcak bunu anlamam ama olsun en azından anladım buda yeter.içimde kopan fırtınalardan kimsenin hbri yok.gülüyorum sürekli etrafa içim kan ağlarken.seninle çıkarken seni hala arkadaş olarak görüyodum yada öle zannediyordum meğer öyle değilmiş sewmişim seni yada sewmek denilemez buna belkide ama içimde bişeler bırakmışsın sana dair.benim istediğim deli dolu bi aşktı.sürprizlerle dolu.ama seninle olmadı..olmıcakta….
Hoşça kal…………..
aşktı.sürprizlerle dolu.ama seninle olmadı..olmıcakta….
Hoşça kal…………..
teşekkür ederim....

capris

çok gusek bı yazı tşk. asıye...
tşk ederim capris beğenmene sewindim ölesine karalamıştım dün
wauuwww asiye döktürmüşü biri seni fene yaralamış galiba...
yüregine sağlık...
tşkler asiyecim çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık....

Farkında olmadan sewmişim seni Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler