Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Haftanın üyesi My_angel89
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bu hafta site içi aktifliğinden dolayı my_angel89 arkadaşımız haftanın üyesi seçilmiştir.
Kendisini tebrik ediyor katılımlarının devamını diliyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
oy asıye oyy tebrıkler...

kımse gormeden duzenleyeyım mesajı ben haftanın konugu sanmıstım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
katılımların ve yorumlarınla sitemize nese kattın iyiki varsın
devamını bekleriz tebrikler
tebrikler asiye paylaşımlarının ve o güzel ŞİİRLERİNİN dewamını bekleriz... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
ben tşk ederim layık gördüğünüz için allahın izniyle burddayım hep
canım tebrik ederim başarılarını devamını ve bizim düşüncelerimize tercuman olan şiirlerinin devamını bekliyoruz süpersin sen yha Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. :
tşk ederim alper
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler