Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Uzak Doğulular Çocuk Yiyor (Miğdeniz kaldırmayacak)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
YORUM SİZİN SAPITMIŞ BUNLAR!!!!!

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
yuh bea kardeşim bune yhaaa manyaqs mı bunlar alla alla!!! valla yatıp kalkıp halimize şükredelim düşünsenize öğle yemeğinde belkide kardeşinizi belkide bi akrabanızı yiyosunuz belkide kendi çocuğunuzu!!!! töwbe töwbe!!!

capris

aptal ya bu ınsanlar bunlar ınsanda olamaz..gıder ayak mıdem kalktı yaaa Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
inanmıyorum ya bunlar insan değil yamyammmm!
allah kahretsin sizi başka bişi demiorum
yok şaka dimi bunlar photo shop falan..
ay inanamazsınız anaokulu öğretmeni olarak kınıyorum bu insanları...
ama hiç kimsenin hakkı yerde kalmaz Allaha havale ediyorum..

LANET OLSUN...
bu uzak dığuluların cıldırdıgına kesın kanaat getirdim artık
tövbe tövbe yaa Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. bundan daha korkunç ne olabilirki Allahım akıl fikir versin bu insanlara Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler