Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Haftanın Üyesi Sadness_angel
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Bu hafta site içi aktifliğinden dolayı Sadness_angel arkadaşımız haftanın üyesi seçilmiştir.
Kendisini tebrik ediyor katılımlarının devamını diliyorum Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
tebrikler yazı ve güzel paylasımlarının devamı dilegiyle
tebrikler sewimcim başarılarının dewamını dilerim... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
çok sevindim ben tşk ederim arkadaşlar..... her zaman sizinleyim ben burda olduğum sürece paylaşımlarım devam edecek... nerak etmeyin.... sizleri seviyorum..... Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
tebrik ederim, yaşamında da buradaki gibi çok sewilen bir insansındır umarım (:
tşkler abi öylemiyim bilmiyorum ama burda sevilen biri olduğumu şimdi daha iyi anlıyorum....
sadness_angel Yazılan:tşkler abi öylemiyim bilmiyorum ama burda sevilen biri olduğumu şimdi daha iyi anlıyorum....

sensin abi (: anaaa herkes bana abi diyor bunalıma gireceğim
ehehe
elbette sevilen bir insansın,
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler