Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: MERHABA
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Herkese selam.

Bizim kapımız; saygıya, sevgiye, dürüstlüğe, insanlığa milli ve manevi değerlerimize değer veren herkese açıktır.
Bu sitenin de öyle olduğu düşüncesindeyim. Çünkü mesaj ve yazışmalar onu gösteriyor. Arkadaşlaığın dürüstlüğün sevgi ve saygının bol ulduğu bir muhabbet dileğiyle tekrar herkese selam diyorum.

BAkalım aranıza beni de kabul edecekmisiniz?
köylü6161 Yazılan:Herkese selam.

Bizim kapımız; saygıya, sevgiye, dürüstlüğe, insanlığa milli ve manevi değerlerimize değer veren herkese açıktır.
Bu sitenin de öyle olduğu düşüncesindeyim. Çünkü mesaj ve yazışmalar onu gösteriyor. Arkadaşlaığın dürüstlüğün sevgi ve saygının bol ulduğu bir muhabbet dileğiyle tekrar herkese selam diyorum.

BAkalım aranıza beni de kabul edecekmisiniz?
güzel düşüncelerin için tşkrler köylü6161.bundan yanılmayacağın kesin.

aramıza hoşgeldin,güzel paylaşımlar dilerim..
aramıza hoşgeldin foruma karşı düşüncelerin çok güzel tşkler.....
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Nedemek cnm aranıza kabul edecekmisiniz başımızın üzerinde yerin var aramıza hoş geldin güzel paylaşımlarının devamını diliyorum iyi eğlenceler Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
hoşgeldiniz, çok hoş bir tanışma mesajıydı... yerin elbette vardır , onuda kendin zamanla bulacaksın zaten... şu dakikadan itibaren aramızdasın diyorum birde Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. huzurlu günler...
bızımle bırlıkte olmak ısteyen herkeze kapımız sonuna kadar acıkk ... ıyı vakıt gecırmen dılegıyle hoşgeldın sefalar getırdın

hazel_eyes

hoş geldin sefalar getirdin köylüüüüü Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler