Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: İşte PKK
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.

KAHROLSUN PKK...
aynen sana katılıyorum gülay KAHROLSUN PKK , HEPSİNEDE LANET OLSUN...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...!

Ellerine sağlık canım
Tşk Ederim Canım Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz. TÜRKİYE CUMHİRİYETİ Bayrağı altında yaşayan Laz ,Kürt, Gürcü ve Azeri Bu ülke ve bu bayrak altında yaşadığı Müddetce TÜRK tür ve TÜRK VATANDAŞI OLARAK KALACAKTIR ne Kürt nede herhangi bir kimlikleri olacaktır.
Kürdistan fikrini savunup doğunun dölünmesini istiyenler Lütfen Şunu düşündün Kurtuluş Savasında Atalarımız dedelerimiz Omuz Omuza Bu BÖLMEK istediğin topraklar için savaşıp kanlarını Döktüler Sırf Senin Bölmek İstediğin Bu Ülkeyi BİR BÜTÜN HALİNDE TUTABİLMEK İÇİN Şünu Unutma Herne olursa olsun Sen Ne laz Ne Kürtsün sen özünde TÜRK SÜN.Düşün ve düşündür Öldürdüğünüz Halkta kürt halkı Doğuda kürt vatandaşlarını öldürüyorsunuz!KENDİNİ DIŞ ÜLKELERE üç Beş Krş. İçin Kullandırtma!
işte sorun bu türk lük kimliğini taşıyamamakta zamanında omuz omuza kan dökülerek kurtarılan bu ülkeyi tekrar parçalamak hangi akla mantığa sığar.. Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Bi insanda gıdım acıma duygusu olmaz mı ya şerefsizler ya
dag maymunları gücünüz anca bı cana yeter zaten öteye gıdemezsınız...

T.Ü.R.K''''ümmm BEN.......
kahrolsun PKK
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler