Gönülçelen.Net Forumu

Tam Görünüm: Atatürk'ün Dua ederken resmi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

anas

] Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Resimleri görüntüleyebilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz buraya tıklayıp üye olabilirsiniz.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Ulus'taki tarihi Birinci Meclis'in açılışında mebuslarla beraber dua ederken...
Atatürk'ün Dua Ederken Fotoğrafı Satıldı 21/05/2007 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Ulus'taki tarihi Birinci Meclis'in açılışında mebuslarla beraber dua ederken gösteren fotoğraf, 1600 YTL'ye satıldı.
Arşiv Antik müzayede evinin Sheraton Oteli'nde düzenlenen ilkyaz müzayedesinde, antika ve çağdaş tablolar, antika porselenler, kristal eserler, fotoğraflar, afişler, heykeller, saatler, mineli eşyalar ve gümüşler satışa çıktı.
Müzayedede, ilk sırada 1000 YTL açılış fiyatı ile satışa sunulan Atatürk'ün birinci Meclis'in önünde dua ederken göründüğü tarihi fotoğraf, 1600 YTL'den satıldı.
Fotoğrafı satın alan Dericizade A.Ş'nin sahibi Faruk Küçük, Türkiye'nin bugünlerde Atatürk'e daha fazla ihtiyacı olduğunu söyledi. Küçük, 'Ulu Önder Atatürk'ü tanımak keşke nasip olsaydı. Ona olan ihtiyacımız katlanarak artıyor. Ben de elime böylesi bir fırsat geçmişken değerlendirmek istedim. Ulu Önder'in bu fotoğrafını odama asacağım ve gelen herkese gururla göstereceğim' dedi.
herseyn bası dua,,,,,kabul etmeyenler olsada.......
erica Yazılan:herseyn bası dua,,,,,kabul etmeyenler olsada.......

acaba kım kabul etmıyor?????
kendı bılmeyen cokkkkkkk

anas

SAGOLUN YORUMLARINIZ İÇİN
teşekkürler Naz ellerine sağlık canım ayrıca Atatürk'ü din düşmanı die yargılayanlara kapak olsun hatta ben buna Atatürk'ün bir sözü ile cevap vereyim:
"Muhammed'i bana, cezbeye tutulmuş sönük bir derviş gibi
tanıttırmak gayretine kapılan bu gibi cahil adamlar, onun
yüksek şahsiyetini ve başarılarını asla kavrayamamışlardır.
Anlamaktan da çok uzak görünüyorlar. Cezbeye tutulmuş bir
derviş, Uhud Muharebesinde en büyük bir komutanın yapabileceği
bir plânı nasıl düşünür ve tatbik edebilir?"
Referans Adresler